Sinu Bekamovih smeju se na mrežama: "Ovo je gore i od pokušaja da bude fotograf"

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, 22-godišnji Bruklin postao je predmet ismevanja na društvenim mrežama nakon što je gostovao u emisiji "Today Show", gde je planirao da pokaže svoje kulinarske sposobnosti.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2021.

10:45

Sinu Bekamovih smeju se na mrežama:
Foto: Profimedia

Celokupna "drama" oko njegovog kuvanja nastala je kada je sa publikom podelio svoj "recept" za engleski doručak.

Mladi Bekam je voditeljima šoua ispričao da je tokom pandemije koronavirusa razvio strast prema kuvanju, međutim čini se da ga veći deo publike nije ozbiljno shvatio, jer je umesto engleskog doručka napravio regularni sendvič.

Čim se emisija završila, korisnici društvenih mreža počeli su duhovito da komentarišu kulinarska umeća mladog fotografa, ali ne u pozitivnom smislu.

S tim u vezi, brojni komentatori se nadaju da će mu bar jedna od dve karijere – fotografa ili kuvara biti profitabilna.

"Bolno mi je bilo da gledam ovo", "Jadan Bruklin, samo se osramotio", "Nadam se da naručuje iz restorana, jer će umreti od gladi", "Ovo je gore od njegove karijere fotografa", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: