Preživeo pad sa devetog sprata pa upitao prolaznicu – "Šta se desilo?"

Amerikanac (31) koji nije želeo da otkrije svoje ime i prezime policiji preživeo je težak pad sa devetog sprata, a svedoci kažu da ga je verovatno spasla debela jakna koju je nosio.

Život

Izvor: 24hr

Petak, 08.10.2021.

10:45

Preživeo pad sa devetog sprata pa upitao prolaznicu –
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Vilkas Vision

Jedan Amerikanac (31) uspeo je da preživi pad sa devetog sprata, završio je na automobilu marke BMW koji je bio parkiran na ulici. Bio je krvav i vrištao je, a onda je pitao slučajnu prolaznicu: "Šta se dogodilo?"

Kristina Smit (21) prolazila je 6. oktobra oko 10 sati ujutru ulicom u Nju Džersiju, kada je odjednom na BMW pored kojeg je prolazila sa visoke zgrade, sa devetog sprata, pao muškarac

"Čula sam odjednom strašan 'bum'. Zvučalo je kao eksplozija. A onda su krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je – Šta se dogodilo?"

"Mislila sam, hvala bogu, živ je, verovatno mu je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu. Možda ga je ona zaštitila od dubljih rana".

Sav krvav, sa slomljenom rukom prevezen u bolnicu

Pozvala je Hitnu pomoć i muškarac je prevezen u bolnicu u teškom stanju.

Čovek nije radio u zgradi i nije bilo jasno šta je radio tamo, rekli su radnici i svedoci. Odbio je da otkrije ime policajcima.

"Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je da ustane, a ljudi su pokušavali da ga nateraju da ostane dole dok ne dođe Hitna pomoć", rekao je Mark (50), koji radi u zgradi.

"Tako je ostao tamo dok nije došla policija i Hitna pomoć. Ruka mu je bila slomljena, ali je bio pri svesti", rekao je Mark.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: