Severina ekskluzivno za B92.net o pretećim porukama: "Ljiljana želi da ubije glasnika"

Posle šokantnih prepiski koje su danas preplavile medijski prostor, pop pevačica Severina Vučković je u ekskluzivnoj izjavi za portal B92 objasnila zašto je slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen sin Aleksandar.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

16:23

Severina ekskluzivno za B92.net o pretećim porukama:
Foto: Profimedia

U nastavku teksta, prenosimo njenu izjavu u celosti.

"Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom", kaže Severina za B92.net.

"Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome", dodaje.

"Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu", kazala je pevačica za naš portal. Podsetimo, kako prenose hrvatski mediji, Severina je Ljiljani Klinger između ostalog napisala - "Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo", "Stara šepava ružna babo", "Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete";

Nakon ovih i drugih poruka, Klinger se za pomoć, prenose mediji u toj državi, obratila i tamošnjem ministru policije Davoru Božinoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: