Hrvatski mediji: Severina pretila – "Zadavila bih te, stara, šepava, ružna babo"

Pevačica Severina u poslednje vreme je, kako pišu hrvatski mediji, slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen sin Aleksandar.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

13:43

Hrvatski mediji: Severina pretila –
Foto: Profimedia

Direktorka Ljiljana Klinger, navodi "Nacional", obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila.

Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem; "Neka se pomoli za spas svoje duše"

Navodno, ona je napisala: "… ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća". Hvatski magazin objavio je poruke, za koje navode da ih je Severina poslala direktorki.

Severina stala u odbranu: "Političari, pomozite"

"Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo", "Stara šepava ružna babo", "Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete";

"Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda", "Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: