Raskid sa Ilonom Maskom doneo joj neprijatnosti; odgovor – "Ljubav"

Bivša devojka Ilona Maska, kanadska pevačica Grajms, objavila je na Instagramu novu pesmu s naslovom "Ljubav".

Život

Izvor: B92

Petak, 01.10.2021.

13:59

Raskid sa Ilonom Maskom doneo joj neprijatnosti; odgovor –
Foto: Profimedia

To je reakcija na, kako je napisala, "povredu privatnosti, ružnih naslova, onlajn mržnje i zlostavljanja paparaca" koje je doživela tokom proteklih dana, nakon što je u javnosti odjeknula vest o raskidu njene veze sa milijarderom Ilonom Maskom.
Neki od njenih fanova, koje je Grajms već prozivala zbog "maltretiranja" zbog veze s osnivačem kompanije "Spejs X" i Tesle, pozdravili su vest na društvenim mrežama. Mnogi su, naime, smatrali da Mask i Grajms ili "Grusk", kako su nazvali čudan par, nisu jedno za drugo.

Bivša poručila llonu Masku – napraviću lezbijsku komunu u svemiru

"Love" je njena prva pesma nakon "AI Lullaby" – uspavanke koju je napisala za njenog i Maskovog jednogodišnjeg sina.

Podsetimo, par je okončao svoju trogodišnju vezu pre desetak dana, a sam Mask je to potvrdio za "Pejdž siks " (Page Six). Rekao je i da su još uvek u odličnim odnosima i da će zajednički odgajati svog sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: