Britni srećna, slobodna i gola: "Provodim se kao nikad u životu" FOTO

Britni Spirs juče je ostvarila veliku pobedu nakon što je sudija iz Los Anđelesa suspendovao njenog oca sa mesta staratelja koji joj kontroliše život već 13 godina.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.10.2021.

10:25

Default images

Pevačica nije prisustvovala ročištu, ali se oglasila na Instagramu podelivši video-snimak na kome se vidi kako upravlja avionom, što je jasna asocijacija na slobodu.

Britni je zatim odlučila da pobedu proslavi na nepoznatoj lokaciji na Pacifiku sa svojim verenikom Semom Azgarijem, a otišla je i korak dalje, pa je na profilu podelila niz fotografija na kojima pozira naga, i u toplesu, uz opis:

"Igranje na Pacifiku nikada nikome nije naškodilo... Psss sređivanja fotografija... ivice kade", uz šta je dodala emotikon koji se smeje.
Objavu je prokomentarisao i njen verenik Sem Azgari, koji je napisao haštag "freethenipple", takođe aludirajući na kampanju na mrežama #FreeBritney, koju su fanovi pokrenuli kao podršku dugogodišnjoj pevačicinoj borbi za nezavisnost.

Pevačica je kasnije objavila video-snimak koji prikazuje kako sa svojim verenikom uživa u vožnji čamcem, i napisala da se provodi kao "nikada u životu".

Fanovi su naravno oduševljeni i uglavnom komentarišu kako Britni sada konačno može da uživa u životu, i da je to zaslužila.

Podsetimo, sudija je u četvrtak rekao da je "neodrživo" da Džejmi bude i dalje zadužen za imanje pevačice i saglasio se sa Britninim advokatom Metjuom Rozengartom da je u njenom "najboljem interesu" da on bude uklonjen sa te funkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: