"Govorio mi je – sve mogu, ali bez tebe ne"; Supruga na godišnjicu smrti Tome Zdravkovića VIDEO

Prijatelji Tome Zdravkovića danas, oko podneva, okupljaju se na Centralnom groblju da obeleže trideset godina od kada nas je napustio jedan od najvećih boema.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2021.

10:32

Foto: Printskrin/TV Prva

"Sve što možeš dodirnuti rukom - nije vredno", rekao je jednom Toma svojoj supruzi Gordani, koja potvrđuje da je legendarni pevač uvek tragao za ljubavlju.

"Na ljubavi sve počinje, za tim je Toma uvek tragao. Možda više ni on nije znao šta traži od prevelikih emocija, ali hteo je da ih prenese na sve ljude. To se vidi u njegovim pesmama", kaže za Tv Prva njegova supruga.

Govoreći o tome kako je bilo živeti sa Tomom, Gordana kaže da ona nikada nije želela da ga menja.

"Nije bilo lako. Imao je 38 godina, ali prihvatila sam ga onakvog kakav jeste. Naš život je bio interesantan, ne mogu da kažem ni da me voleo ni da nije", rekla je Gordana.

"Toma mi je govorio: 'Sve mogu, ali ne mogu bez tebe'. Ja sam mu bila podrška i sigurnost, nisam radila ništa što bi moglo da ga skrene sa puta", priča Gordana i dodaje da za nju Toma "nikada nije otišao".

Da pevač još uvek živi među nama potvrđuje činjenica da se njegove pesme već decenijama slušaju, a ovih dana imamo prilike da bolje upoznamo život najvećeg boema i kroz film.

"Ovo me je pomerilo iz korena. Film je urađen dobro i toliko je veran liku", rekla je Gordana.

Pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: