Bračni par preminuo od korone držeći se za ruke u razmaku od samo minut

Kal (59) i Linda (66) Dunham iz Mičigena preminuli su u nedelju, objavili su njihovi rođaci.

Život

Izvor: Dnevnik.hr

Utorak, 28.09.2021.

11:31

Bračni par preminuo od korone držeći se za ruke u razmaku od samo minut
Foto: Shutterstock/ Alexandros Michailidis

Osećali su se loše početkom meseca, tokom kampovanja, ispričala je njihova ćerka Sara Dunham.

"Otac me nazvao pre kampovanja i rekao da se ne oseća najbolje, ali da misli da je reč o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu", ispričala je ćerka za strane medije.

Treći dan rekli su joj kako moraju da idu jer se ne osećaju dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima. U nedelju su lekari obavestili porodicu da ne mogu više mnogo toga da učine. Kalov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu. Umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Kal u 11.07, Linda u 11:08.

I on i supruga vakcinisani su protiv koronavirusa još u maju. Mediji pišu kako su imali zdravstvenih problema i pre koronavirusa.

Njihova ćerka rekla je kako su Kal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj porodici, unucima...

"Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite da budete takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama", rekla je Sara.

"Ona se uvek šalila, govorila mu je 'ti ćeš otići pre mene, ali ja ću odmah za tobom, obećavam'. I zaista je to uradila", ispričala je ćerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: