- Vesti -

"Daje mi osećaj euforije": Bila je veganka, a onda počela da jede sirovo meso VIDEO

Nakon što joj je doktor rekao da u svoju ishranu treba da uključi namirnice životinjskog porekla, Erika Dobek (22) rešila je da ga posluša i počela je da konzumira sirovo meso.

Izvor: B92
Podeli

Erika Dobek (22) popularnost na TikToku je stekla deleći savete o svojoj ishrani. Pre nekoliko godina je postala veganka, a sada je rešila da to promeni. Počela je da jede meso, ali kako kaže, sada jede sirovo meso i organe životinja.

Ova dvadesetdvogodišnjakinja je sa svojim pratiocima podelila sve prednosti i mane koje joj je donela veganska ishrana. Ona tvrdi da je nakon godinu dana isključivo veganske ishrane počela da dobija akne i da joj je menstruacija prestala.

Kada joj je dermatolog rekao da u ishranu treba da uvrsti i neke namirnice životinjskog porekla zbog manjka cinka, Erika je počela da istražuje i isprobava sirovo meso i organe.

Kako kaže, ona i dalje jede normalnu hranu, kao i porcije sirovog mesa veličine dlana. Erika kaže da joj konzumiranje sirovog mesa daje osećaj euforije.

Njene objave su izazvale brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Reakcije su definitivno pomešane. Neki mi se dive, dok drugi misle da je to odvratno i pitaju se jesam li psihički stabilna. Razumem da je mnogima to odvratno i zašto su zbunjeni, da je to jednostavno nekonvencionalno i drugačije pa gnusne reakcije ne shvatam previše lično", kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu