Netfliks greškom prikazao broj u seriji - telefon ne prestaje da zvoni

Squid Game poslednja je Netfliksova drama o preživljavanju. Prikazuje se priča o grupi ljudi koji rizikuju svoje živote u tajanstvenoj igri, a potencijalnim učesnicima se daje vizitka na kojoj piše broj koji moraju da nazovu da bi bili pozvani u igru.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 27.09.2021.

12:12

Netfliks greškom prikazao broj u seriji - telefon ne prestaje da zvoni
Foto: Shutterstock/ Kostenko Maxim

Portal Koreaboo piše da je produkcijski tim pri tome pogrešio izuzevši tri prve cifre broja na kartici umesto srednje četiri ili poslednje četiri. Naime, ako je navedeno poslednjih osam cifara bez pozivnog broja, u Koreji je moguće da se poziv automatski poveže. Gledatelji su birali taj broj i oglasio se vlasnik broja, koji kaže da ga to ometa.

"Nakon emitovanja serije primao sam pozive i poruke cele dane, do te mere da mi je bilo teško da se fokusiram na svakodnevni život. Ovo je broj koji koristim više od 10 godina, pa sam ostao prilično zatečen. Zbog znatiželje gledatelja baterija mi se često praznila i mobilni mi se ugasio. U početku nisam znao šta se događa, a onda mi je prijatelj rekao da je moj broj izašao u Netfliksovoj seriji. Tada sam shvatio šta se događa", ispričao je vlasnik broja za strane medije.

O nastaloj situaciji oglasio se i Netfliks. Produkcijski tim tvrdi kako jednostavno ne mogu da učine ništa po tom pitanju, a vlasnik broja tvrdi da su pokušali da mu se izvine novčanom naknadom. Strani mediji pišu da iz Netfliksa poručuju kako još uvek pokušavaju da pronađu odgovarajuće rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: