Uz Tompsona slikao portret Isusa Hrista - podeljene reakcije u hrvatskoj emisiji

Matan Vučković učestovovao je u hrvatskoj emisiji za talente koja se emitovala sinoć, i tom prilikom pokazao svoje umeće u slikanju - uz Tompsonovu pesmu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

09:30

Uz Tompsona slikao portret Isusa Hrista - podeljene reakcije u hrvatskoj emisiji
Foto: Shutterstock/Gwoeii

Vukčević, inače umetnik iz Crne Gore, na bini je slikao portret Isusa Hrista dok je u pozadini svirao Marko Perković Tompson. Članicu žirija Maju Šuput je oduševio, dok je druga, šokirana Martina Tomčić, priznala da takvo nešto "nije po njenom ukusu", no ipak mu je dala zeleno svjetlo za prolaz dalje.

"Fenomenalno! Vi ste toliko drugačiji od ostalih da to ovu emisiju čini sjajnom jer biti jako normalan je dosadno. Ova emisija obožava ljude poput vas. Napravili ste megasliku u tako rekordnom roku, ma vi ste supertalent i gotovo", rekla mu je Maja.

Tompson je komentarisao ovaj nastup na svojim društvenim mrežama.

"Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pesmu 'Neću izdat ja'", stoji u objavi na zvaničnom Fejsbuk profilu Tompsona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: