Pevačica tvrdi da je izgubila nevinost silovanjem - imala je 17 godina, on 29

Sofi Elis-Bekstor izjavila je da je izgubila nevinost sa 17 godina silovanjem - a nasilnik je bio 29-godišnji muzičar.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.09.2021.

20:59

Pevačica tvrdi da je izgubila nevinost silovanjem - imala je 17 godina, on 29
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Pevačica, koja sada ima 42 godine, prvi put je progovorila o potresnom incidentu u svojim memoarima "Spinning Plates", koji bi trebalo da izađe sledećeg meseca.

Otvarajući se u svojoj knjizi, Sofi je rekla da se vratila u stan navodnog napadača nakon što ga je upoznala na svirci.

Podsećajući na ono što se sledeće dogodilo, u odlomku objavljenom u Dejli Mejlu navodi se: "Džim i ja smo počeli da se ljubimo i pre nego što sam to shvatila bili smo na njegovom krevetu, a on mi je skinuo donji veš".

"Čula sam sebe kako govorim 'Ne' i 'Ne želim', ali nije bilo nikakve razlike. Nije me slušao i imao je seks sa mnom i bilo me je stid. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se glupo", piše pevačica.

Dalje navodi da se seća da je zurila u Džimove police za knjige i razmišljala: "Moram sada ovo da dopustim".

Rekla je da se osećala "saučesnikom" čuvajući svoju muku u tajnosti, nadajući se da bi njena priča mogla da pomogne svima koji su prošli kroz nešto slično.

Odlučila je da ne otkrije počinioca jer nije zainteresovana da ga "imenuje i osramoti". Međutim, ona naglašava: "Želim da ohrabrim bilo koga da shvati gde je granica između dobrog i pogrešnog."

Takođe je izrazila želju da bude saslušana. "Nisam bila saslušana kada sam imala 17 godina, ali mislim da će me sada čuti", rekla je ona stranim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: