Posle nekoliko dana tišine - oglasila se Sara Džesika Parker: "Nepodnošljivo" FOTO

Sara Džesika Parker nakon nekoliko dana tišine odala je počast svom preminulom kolegi iz serije "Seks i Grad" Viliju Gersonu nakon što je u utorak u 58. godini preminuo od raka pankreasa.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.09.2021.

14:47

Posle nekoliko dana tišine - oglasila se Sara Džesika Parker:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Džesika Parker je na Instagramu uz niz slika opisala "muku" njegovog gubitka kao "nepodnošljivu" dok se otvarala o pravom prijateljstvu koji su njih dvoje negovali 30 godina.

Ranije je rekla da "nije spremna" da javno oplakuje smrt svog prijatelja, dok su se druge poznate ličnosti opraštali od Gersona.
"Bilo je nepodnošljivo. Ponekad je ćutanje izjava. Muka. Veličina gubitka 30-godišnjeg prijateljstva", napisala je ona, pa dodala:

"Pravo prijateljstvo koje je omogućilo tajne, avanturu, zajedničku profesionalnu porodicu, istinu, koncerte, putovanja, obroke, telefonske pozive u kasnim noćnim satima, međusobnu posvećenost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje prate, trijumfe, razočaranja, strah, bes i godina provedenih na setovima i smeha do kasno u noć kao i Stenford i Keri i kao Vili i Sara."

Navela je da će joj nedostajati sve u vezi sa njim.

"Ponovo ću pročitati svaku poruku iz tvojih poslednjih dana i zapisati naše poslednje pozive. Tvoje odsustvo ostavlja krater koji ću ispuniti blagoslovom ovih sećanja", napisala je glumica.

"Moja ljubav i najdublje saučešće tvom dragom Natanu. Bio si i jesi svetlo Vilijevog života, a njegovo najveće dostignuće bilo je to što je bio tvoj tata", napisala je Džesika Parker.

Vili Gerson preminuo je u utorak u 58. godini. Kasnije se otkrilo da je uzrok smrti rak pankreasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: