Objavljen snimak sa Bojsijem, Del Bojem i Marsi: "Hvala fanovima u Srbiji" VIDEO

Prošle nedelje preminuo je Džon Čalis, Bojsi iz "Mućki", i prethodnih dana društvene mreže pune su fotografija i snimaka ovog glumca.

Život

Izvor: B92

Subota, 25.09.2021.

20:27

Objavljen snimak sa Bojsijem, Del Bojem i Marsi:
Foto: Profimedia

Tviter profili kako Džona Čalisa i serije "Mućke" postavili su video snimak u kom se naši voljeni protagonisti zahvaljuju svojim fanovima u Srbiji.

"Želimo da se zahvalimo našim fanovima u Srbiji jer gledaju našu seriju", rekao je Čalis u snimku, dok je ispred njega sedeo Dejvid Džejson koji tumači Del Boja, a pored Čalisa je Marlin, koju je tumačila Sju Holdernes.

Del Boj skrhan u programu uživo : "Jadni, stari Džon"; "Nije iznenađenje, ali je šok" VIDEO

"Šaljemo mnogo sreće i zahvalnosti Srbiji. Imate odličan ukus kada je u pitanju televizija", napisano je na zvaničnom Tviter profilu "Mućki" pored video-snimka.

Čalis je preminuo u nedelju, nakon dugogodišnje bitke sa rakom. Preminuo je u svom domu, u snu, okružen porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: