Porodica Kardašijan-Džener najavila veliki povratak: "Izgledaćemo fantastično i svi će gledati"

Kim je još u aprilu nagovestila da će nova emisija o Kardašijanima početi da se prikazuje ranije nego što se očekivalo.

Život

Izvor: B92

Subota, 25.09.2021.

11:15

Porodica Kardašijan-Džener najavila veliki povratak:
Foto:Profimedia

Samo nekoliko meseci nakon što je sa porodicom prestala da emituje rijaliti šou "Keeping Up vith Kardashians", Kim Kardašijan je najavila povratak pred kamere.

Porodica Kardašijan-Džener šokirala je obožavaoce kada su u junu objavili da zatvaraju svoj popularni šou nakon 14 godina, ali su nedugo zatim ikone rijalitija objavile da već imaju novi ugovor sa Hulu streaming servisom za novi projekat.

A sudeći prema najnovijem Instagram Stori ju koju je objavila Kim, čini se da je snimanje već počelo.

Naime, majka četvoro dece i najpoznatiji iz klana Kardašijan nagovestila je da je produkcija nove emisije počela sa postavljanjem fotografije mikrofona u krilo i ispisivanjem: "Prvi dan".

Mnogi su bili iznenađeni što su svi članovi slavne porodice pre samo tri meseca rekli da su odlučili da "žive život bez kamera", ali Hulu pompezno najavljuje da je ugovor sa Kim, Kloi i Kortni Kardašijan, njihovom majkom Kris i polusestrama Kajli i KendalDžener potpisan. Novi sadržaj biće emitovan u Sjedinjenim Državama, ali i u mnogim drugim zemljama.
Kim je još u aprilu nagovestila da će se nova emisija o Kardašijanima prikazivati ranije nego što se očekivalo, nakon što se jedan od obožavalaca na Tviteru požalio na kraj "Keeping Up With The Kardashians".

"Još uvek ne mogu da verujem da je ovo poslednja sezona KUVTK -a. Ne znam šta da radim", napisao je tada obožavalac, a Kim je odgovorila: "Neće dugo trajati !! Naša nova emisija na Huluu uslediće posle prošle sezone. "

Detalji u vezi sa sadržajem serije drže se u tajnosti, ali "menadžerka" Kris Džener je podelila "spojler" o predstojećoj saradnji sa Huluom, serijom u vlasništvu Diznija nagoveštavajući da se cela porodica vratila pred kamere.

"U novoj emisiji videćete kako smo se razvijali kao porodica, fanovi žele da budemo ono što jesmo i emotivno su uključeni u našu emisiju od prvog trenutka, baš kao i mi. Obožavaoci će voleti nastavak našeg putovanja. Ne govorimo mnogo o onome što sledi, ali izgledaćemo fantastično i svi će gledati ", rekla je Kris u maju najavljujući nove projekte za Dizni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: