Objavljen uzrok smrti Majkla Keja Vilijamsa - slučajno predoziranje

Zvezdu "Žice" (Doušnici) pronašli su mrtvu 6. septembra članovi porodice u njegovom stanu u Bruklinu. Imao je 54 godine.

Život

Izvor: B92

Subota, 25.09.2021.

09:54

Objavljen uzrok smrti Majkla Keja Vilijamsa - slučajno predoziranje
Foto:Profimedia

Kancelarija glavnog lekara grada Njujorka u petak je u izjavi za Fox News rekla da je glumac umro od "akutne intoksikacije kombinovanim dejstvom fentanila, p-fluorofentanila, heroina i kokaina".

Njegov način smrti proglašen je nesrećom, prenosi Fox News.

Zvezdu "Žice" (Doušnici) pronašli su mrtvu 6. septembra članovi porodice u njegovom stanu u Bruklinu. Imao je 54 godine.

Vilijams je bio sveprisutni karakterni glumac u drugim emisijama i filmovima više od dve decenije, stvarajući još jednog klasičnog lika kao Čalki Vajt u HBO -ovom ostvarenju "Carstvo poroka" -u od 2010. do 2014. godine, i pojavljujući se u filmovima "12godina ropstva" i "Assassin's Creed" . "

Pojavio se i u "Kobna noć" i "Lafkraftova zemlja" za koje je nominovan za nagradu Emi.

Vilijams je rođen 1966. godine u Bruklinu, sin majke iz Nasaua na Bahamima i oca iz Južne Karoline. Odrastao je na u Bruklinu i išao je u srednju školu za karijeru i tehničko obrazovanje George Westinghouse.

Vilijams je radio sa dobrotvornom organizacijom u Nju Džerziju kako bi olakšao put bivšim zatvorenicima koji žele da se vrate u društvo, i radio je na dokumentarcu na tu temu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: