Elvira "Gospodarica tame" rekla da živi sa ženom 19 godina

Elvira, poznata kao "Gospodarica tame", podelila je da se identifikuje kao članica LGBT zajednice i da već 19 godina živi u romantičnoj zajednici sa ženom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

15:00

Elvira
Foto: EPA/MICHAEL NELSON

Glumica, koja je rođena kao Kasandra Peterson, svoju ljubavnu priču podelila je u novoj autobiografiji.

Peterson piše da je ona bila nova majka pre nekoliko decenija koja je pokušavala da se vrati u formu kada u teretani "primetila jednog trenera, preplanulog, tetoviranog i mišićavog..."

"Tipičan seksi loš dečak, nije bio svestan da je toliko harizmatičan da je imao svoj nezvanični klub obožavalaca", piše Peterson.

Ispostavilo se da je "seksi loš dečko" zapravo Teresa Virson.
Peterson je u to vreme kada se sprijateljila sa Virson bila u braku sa njenim menadžerom Markom Pirsonom, sa kojim je imala sina.

To prijateljstvo je postalo romantično nakon što su se Peterson i njen muž rastali, a Virson - tek izašla iz sopstvene veze i rehabilitacije - preselila se kod Petersonom.

Nakon noćnog izlaska, napisala je Peterson, osećala je da mora da poljubi Virson.

"Nikada me žene nisu zanimale. Osećala sam se tako zbunjeno", napisala je ona, pa dodala: "Ovo jednostavno nisam bila ja! Bila sam zapanjena što sam bila prijateljica s njom toliko godina i nikada nisam primetila našu hemiju."

Budući da je njen brend Elvira bio toliko vezan da bude seksi zavodnica za muškarce, Peterson se zabrinula da bi izlazak u javnost sa njenom vezom mogao da našteti njenom brendu, napisavši: "Vrlo sam svesna da će biti onih koji će biti razočarani, a možda čak i ljuti, ali moram da živim kako želim, a u ovom trenutku svog života moram da budem iskrena u pogledu toga ko sam. "

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: