Varao me je i tukao – Ela Dvornik otkrila razloge raskida s bivšim momcima

Ela Dvornik snimila je video-materijal za Tiktok u kojem je iznela svoja iskustva sa bivšim momcima. Ela je u kratkom snimku spomenula imena, odnosno nadimke tri bivša dečka iako stvari koje je o njima rekla nisu nimalo lepe. Video-snimak prati pesma Arijane Grande Thank you, next.

Život

Izvor: index.hr

Utorak, 21.09.2021.

13:17

Varao me je i tukao – Ela Dvornik otkrila razloge raskida s bivšim momcima
Foto: Printscreen Instagram

"Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izređam sve tragedije", napisala je u opisu video-snimka, a zatim iznela ponešto o bivšim vezama.

"Mislila sam da ću završiti sa Tomislavom, ali je on hteo biti sa devojkom koja ga ne želi", rekla je.

"Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", dodala je, a onda je spomenula svog muža Čarlsa.

"I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", zaključila je.
@elladvornik

Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije 🤣 ##thankyounext ##balkan ##hrvatska ##srbija ##bosna ##hercegovina

♬ omg i feel famous - soph

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: