Džejms Bond ne može da bude žena? Krejg rekao šta misli o tome

Danijel Krejg smatra da Džejmsa Bonda ne treba da glumi žena, jer žene zaslužuju uloge koje su napisane za njih, a ne za muškarce.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.09.2021.

12:59

Džejms Bond ne može da bude žena? Krejg rekao šta misli o tome
Foto: Profimedia

U razgovoru za Radio Tajms (Times) Krejg je rekao da bi trebalo da postoje bolje uloge za žene i glumce svih rasa.

"Zašto bi žena trebalo da glumi Džejmsa Bonda kada bi zapravo trebalo da postoje podjednako dobre uloge poput ove, ali za ženu?", upitao se Krejg.

Bond kakvog još nismo videli: "Došlo je vreme za prirodnu ženu agenta"

Mnogobrojne glumice su podržale ovu izjavu i smatraju da bi ovu ulogu trebalo da igra muškarac.

I sama producentkinja ove franšize Barbara Brokoli je u intervjuu za Varajeti (Variety) 2020. godine rekla da Džejms Bond može da bude bilo koje rase, ali da je muško.

Objasnila je da bi radije pravila nove likove koje bi mogle da glume žene, nego da ženama daje uloge koje su izvorno napisane za muškarce.

Danijel Krejg se emotivno oprostio se od uloge Džejmsa Bonda VIDEO

"Verujem da bi trebalo da stvaramo nove likove za žene, jake ženske likove. Nisam posebno zainteresovana za davanje izvorno muškog lika ženi. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga", zaključila je.

Šta vi mislite o tome?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: