Preminuo Ričard Bakli, modni urednik i muž Toma Forda

Poznati modni novinar, urednik i suprug modnog dizajnera Toma Forda, preminuo je u 72. godini.

Život

Izvor: index.hr

Utorak, 21.09.2021.

12:02

Preminuo Ričard Bakli, modni urednik i muž Toma Forda
Foto: Profimedia

Fordovi predstavnici za strane medije potvrdili su vest i istakli da je Ričard preminuo u miru kod kuće u Los Anđelesu s Tomom i njihovim sinom Džekom pored sebe.

Bakli je bio modni novinar koji je karijeru započeo u New York Magazinu, pa nastavio s publikacijama koje su uključivale Women's Wear Daily i Vanity Fair. Bio je urednik časopisa Mirabella, saradnik u talijanskom Vogu i glavni urednik Vogue Hommes International.

Ričard i Tom Ford upoznali su se 1986. godine na modnoj reviji. Venčali su se 2014. godine, a u braku su uz pomoć surogat majke dobili sina Alexandera Džona Buckleya Forda. Tom je jednom prilikom za strane medije ispričao kako je znao da će ostatak života provesti s njim čim ga je upoznao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: