Svet mu se smeje zbog slike u pasošu; "Je li ovo moguće?" FOTO

Pokušaj prevare jednog muškarca iz Oklahome poslednjih dana dobro zabavlja korisnike društvenih mreža, a podjednako je nasmejao i inspektore koji su preuzeli njegov slučaj.

Život

Izvor: vecernji.hr

Utorak, 21.09.2021.

11:39

Svet mu se smeje zbog slike u pasošu;
Shutterstock/goodmoments

Čovek koji je pokušao ovu prevaru inače je rođen 1967. godine, a koristio je lažni pasoš u koji je umetnuo fotografiju ni manje, ni više, nego - Džastina Bibera, 27-godišnje svetske muzičke zvezde.

Čovek koji radi na spomenutom slučaju objavio je fotografiju lažnog pasoša na Tviteru, pa izazvao brojne reakcije.

"Je li moguće da je mislio kako će mu ovo proći, stvarno je pokušao da bude Džastin Biber!?", "Nisam znao da Džastin ima 54 godine", "I moja prijateljica ima lažnu fotografiju u pasošu, onu od Kim Kardašijan iz 2000. godine", bili su neki od komentara na objavi koja je začas prikupila više od 100.000 lajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: