Đokovićevo omiljeno mesto u BiH, "Više nije gost nego domaćin" FOTO/VIDEO

Đoković je posetio i "bosanske piramide". Slobodno vreme prvi teniser sveta povremeno koristi da meditira na brdu Visočica, zajedno sa domaćinom, Semirom Osmanagićem, koji je izjavio da sa Novakom planira da otvori centar za prirodnu medicinu.

Život

Izvor: B92, Prva TV

Utorak, 21.09.2021.

09:37

Đokovićevo omiljeno mesto u BiH,
Foto:Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po četvrti put obišao je Visoko i Sarajevo.

"Jeleni, od Novaka i Semira, s ljubavlju iz Visokog", napisano je na stranici Bosanska piramida Sunca uz dodatak: "Iz Visokog su Novak Đoković i Semir Osmanagić poslali poruke ljubavi Novakovoj supruzi Jeleni, koja ovaj put nije bila u mogućnosti doći u BiH."


Razlog zbog kojeg se Novak uvek vraća piramidama u BiH jeste umirujuća vibracija, kao i veliko prijateljstvo koje teniser ima sa Osmanagićem.

"Novak je zaista došao, petak, subotu, nedelju, on ovde više ni je gost on je ovde domaćin i smatra to svojim", rekao je Osmanagić za "TV Prva".

Dodaje da Novak ima običaj da posećuje praistorijske tunele koji, kako kaže Osmanagić, smiruju svakoga ko kroči u njih, dajući ljudima energiju.

"Reč je o merljivim energetskim fenomenima, visoke koncentracije negativnih jona koje su blagotvorne za naš organizam, vrše regeneraciju, a ti negativni joni čiste organizam od svih bakterija i vuirusa", istakao je Osmanagić.

Ističe da boravak u piramidama, u kojima inače nema signala za mobilne telefone, nudi zaštitu ljudima i pomaže u regeneraciji ćelija, meditacija kaže nije neophodna.

"Zaboravite potrebu za meditacijom, samo se opustite, ne treba ni o čemu da razmišljate i posvetite sebi to vreme", rekao je on.

Na pitanje kako se Novak oseća, kada dođe u Visoko, Osmanagić tvrdi da se teniser veoma opusti, ao i da zaboravi na sav stres koji ima oko tenisa

"Ovo je posebno mesto u njegovom srcu", izjavio je Osmanagić.

"Novak je čovek neverovatne upornosti, fizičke snage, talenta i mentalne snage, ne može niko da napravi uspešniju karijeru od njega, on ima sjajnih planova za budućnost i razmišlja da napravi centre koji će obuhvatati tradiciju sa prirodom, zdravu ishranu, razmišljamo o centru za prirodnu medicinu i naša saradnja će se tako odvijati u budućnosti", tvrdi Osmanagić.

Opširnije u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: