Niko nije mogao da ih spreči: Sa 19 godina se udala za 42 godine starijeg muškarca

Tinejdžerka koji se udala za 61-godišnjeg muškarca i oca dvoje dece, otkrila je da su ga njeni roditelji primili u porodicu uprkos tome što su pozvali policiju kada su ga prvi put videli.

Život

Izvor: The Sun.com

Subota, 18.09.2021.

11:15

Default images

Službenica vojne policije Odri Čejn - Smajli Mun (19) prvi put je upoznala supruga Kevina (61) na sajtu za upoznavanje Badoo početkom 2020. godine.

Uprkos 42-godišnjoj razlici u godinama, nju je u početku privukla njegova biografija u kojoj je pisalo da je on veteran koji je radio za vojnu policiju.

U roku od nekoliko meseci od ćaskanja na mreži zvanično su bili par i oboje su rekli "volim te". U julu 2020. godine zvanično su se lično sreli i podelili prvi poljubac.

Odri je rekla za strane medije: "Bila sam uzbuđena i nervozna što sam ga videla. On i dalje priča o danu kad me je pogledao sa takvom strašću."

Dodaje i da je on napravio prvi korak.

"Kevin je napravio prvi korak. Uzeo je moje lice u ruke i prvi put smo se poljubili kada smo se prvi put sreli licem u lice. Oboje se zaista možemo složiti da je to bila ljubav na prvi pogled."

Ni Odri ni Kevin iz Modesta u Kaliforniji ranije nisu bili u vezi sa tako velikom starosnom razlikom, ali veruju da to nije važno jer imaju dosta zajedničkog shvatanja i duboku vezu.

Odri je rekla: "Naš prvi razgovor je bio o vojsci, postavljao je pitanja o meni i postali smo vrlo otvoreni jedno prema drugom. Razgovarali smo o svemu zajedno, Kevin mi takođe izgleda veoma zgodno".

"Ono što našu vezu čini tako sjajnom i savršenom za nas je naša sve veća ljubav jednog prema drugom."

Pre nego što je upoznao Odri, Kevin je bio u braku 19 godina i ima dvoje dece, od 16 i 23 godine.

Njegova deca podržavaju vezu i zadovoljni su što vide koliko su kao par srećni.
Kako je Kevin stariji od oba Odrina roditelja, koji imaju 38 i 43 godine, u početku je njihovu vezu držala u tajnosti od svoje porodice - ali je odlučila da im to kaže u avgustu prošle godine.

Odri je rekla: "Bili smo otvoreni u odnosu prema našim prijateljima, ali to je u početku bila tajna od moje porodice. Nisam mogla da se nosim sa stresom da to krijem od svoje porodice, pa smo se dogovorili da će on doći da ih upozna".

Dodaje i da ga nisu odmah prihvatili

"Moja porodica je isprva bila neprijateljski raspoložena u pogledu susreta sa njim", rekla je Odri.

"Poslala sam im poruku dok sam bila s njim i vratili smo se u kuću mojih roditelja, a policija nas je čekala napolju."

"U početku je bilo zastrašujuće, ali Kevin je bio spreman da se zalaže za ono u šta je verovao, a sada kada ga je upoznala, moja porodica ga je zaista zavolela".

"Tri dana su vikali na njega svaki put kad bi došao kod mene i činili sve što su mogli da mu kažu koliko je užasan što me voli".

On je na kraju, tvrdi Odri, dokazao da je zaista voli.

1. avgusta 2021. godine par je pobegao i venčao se u maloj kapeli u Nevadi.

Sada zajedno planiraju svoju budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: