Estrada potresena smrću Marine Tucaković; oglasio se i njen sin

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a mnogobrojne poznate ličnosti opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

21:30

Estrada potresena smrću Marine Tucaković; oglasio se i njen sin
Foto: Printscreen/TV Prva

Svetlana Ceca Ražnatović koja je blisko sarađivala sa Marinom, potresena je zbog smrti svoje prijateljice.

"Zanemela sam! Iza nje je duga, mucna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reci nemam! Otisla je jedna vanserijska dusa, zena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na ciji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja mozemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dusu i znaj da ces zauvek biti voljena od svih nas", rekla je Ceca.

I Cecina ćerka Anastasija oprostila se od Marine.

"Najveća i najbolja zauvek ćeš živeti u našim srcima i u svojim pesmama koje će svirati večno. Vi ste ostavili večni trag na ovoj zemlji. Velika je čast što sam vas poznavala. Dubok naklon i laka zemlja", napisala je Anastasija.
Jelena Karleuša se takođe oprostila od Marine na Instagramu.

"Maki moja… tražim reči… U ovom u***om životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag…A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve", napisala je Karleuša.

Marinin sin se obratio medijima

Foto: Printskrin/B92.net/Instagram: laccaofficial
Marinin sin, Milan Laća Radulović, obratio se medijima.

"Tačno je. Upravo me je zvao otac. Moja majka je preminula. Hvala svima koji su slali dobre misli i koji su bili uz nas", rekao je Milan Radulović.

Milan je rekao da je sigurno da Marina neće biti sahranjena u Aleji velikana, a na svom Instagram nalogu ostavio je samo crn ekran u znak žalosti. I Milica Pavlović zanemela je od šoka. "Mnogo me je pogodila ova tragična vest, zanemela sam od šoka i tuge. Marina je bila jedna vanserijska žena, sigurno jedna od najznačajnijih osoba na muzičkoj sceni ovih prostora u poslednjih trideset godina i njene pesme su oblikovale mnoge živote, podarila nam je celu sebe i sve svoje emocije u svojim pesmama i ostavila neizbrisiv trag... Zauvek će živeti kroz svoje stihove i biti voljena... Za mene je bila privilegija poznavati je i sarađivati sa njom... Hvala joj na svemu", rekla je Milica za Kurir.
Foto: Printskrin/B92.net/Instagram: sekulicagoga
Goga Sekulić, koja je rekla da je Marina zaslužna za njenu karijeru, napisala je na Instagramu "Legendo, počivaj u miru". I Đorđe David se oprostio od Marine.

"Srećan sam, jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju. Hvala ti na svemu draga!", napisao je pevač.

"Nije kraj Makice moja, nije! Volim te", kazao je Damir Handanović.

Njen kolega Dragan Brajović Braja oprostio se tužnom porukom.

"Napustila nas je najveća od najvećih, najbolja od najboljih. Hvala ti što si me učinila boljim od samog sebe,hvala ti što si me “sekirala” decenijama savršenim tekstovima kojima se nije mogla ni zapeta dodati ili oduzeti, što si uvek podizala lestvicu kada su svi mislili da ne može bolje…Iskreno sam te voleo i poštovao, to što ostaje za tobom Maki , ostaće uklesano u vremenu. Ti već živiš večno.Neka ti je večna slava i hvala, moja Maki", poručio je Braja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: