Rezervisan sto samo za Minju u njegovoj ulici - reporterka sela, objasnila zašto VIDEO

Minja Subota preminuo je danas u 82. godini, a reporterka TV Prva sela je u restoran u kom je voljeni voditelj i kompozitor voleo da provodi slobodno vreme.

Život

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

13:04

Rezervisan sto samo za Minju u njegovoj ulici - reporterka sela, objasnila zašto VIDEO
Foto: Printscreen/Prva TV

Kada je stigla u Ulicu cara Lazara, u kojoj je Minja živeo i zvao je "ulicom prijateljstva", reporterka je videla da za samo jednim stolom niko ne sedi, iako je na njemu čaša.

Restoran je "rezervisao" omiljeni sto njihovog voljenog Minje, sa čašom pića, koji će ostati rezervisan za današnji tužan dan.

Niko nije seo za taj sto, ali je to učinila reporterka TV Prva, ali objasnili su joj da ne radi ništa pogrešno.

"Hvala Vam za sve poštovani Minja"– poznati se opraštaju od Subote

"Rekli su mi da je Minja uvek bio gostoprimljiv i uvek je bilo ko mogao da sedne sa njim na čašicu razgovora", rekla je ona.

Prijatelji koji su seli da odaju počast Minji Suboti imali su divne reči za njega.

"Bio je dobar čovek, nikad nije bio cicija, često je sedeo ovde, kao i mi, ovde uvek smo se svađali ko će prvi sesti", rekao je jedan od okupljenih.

I u ovim momentima su njegovi prijatelji imali osmeh na licima, jer je i on uvek bio vedar te su hteli da ga isprate sa osmehom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: