"Hvala Vam za sve poštovani Minja"– poznati se opraštaju od Subote

Minja Subota napustio nas je danas u 82. godini i čitav region žali zbog smrti voljenog voditelja.

Život

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

09:29

O veličini Minje Subote govori to da su regionalni mediji izvestili o njegovoj smrti. Jutarnji,hr, Večernji.hr i drugi pisali su o voljenom voditelju.

Pevačicu Leontinu Vukomanović potresla je smrt Minje Subote, a kroz suze je rekla: "Svojim velikim radom se zalagao da stvari za decu budu kontrolisane. Ne znam kako ćemo nastaviti ono što je on uradio".

Leontina je rekla da joj je Minja baš juče poslao poruku preko sina, da mora da se vidi sa njom, kao i da su se poslednji put čuli početkom nedelje.

Tada joj je voditelj poručio da jedva čeka da ponovo pevaju i prave koncerte. Na svom profilu na Instagramu pevačica je postavila nekoliko zajedničkih fotografija sa Minjom.
Nataša Bekvalac oprostila se od Minje snimkom kada je gostovala u njegovoj emisiji.

"Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temenje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće... Hvala čika Minja", napisala je pevačica.
Lena Kovačević rekla je za TV Prva da je Minja za nju bio simbol kvaliteta u svakom smislu, te kako su svi bili opčinjeni njim u trenutku kada su rasli. Navodi da smo svi bili opčinjeni njime od samog početka.

"On je veliki gospodin, pun pozitivne energije. Ostao je to do kraj", rekla je Kovačević i dodala:

"On je najbolje što je Srbija imala i što ima."

Kaže da su svi gledali Muzički tobogan i da je taj sadržaj za decu bio mnogo kvalitetan i da su psotavili velike standarde
Ivona Jevtić, vršiteljka dužnosti direktora Muzeja Nikole Tesle, podelila je snimak sa voljenim voditeljem, napisavši "Dragi moj Minja, zauvek u srcu".
Dženan Lončarević oprostio se od Minje Subote, kod koga je kao dete nastupao svirajući gitaru, u emisiji "Muzički tobogan".

"Ugasilo se još jedno svetlo mog detinjstva. Zbogom dragi Minja", napisao je pevač na svom profilu na Instagramu. Ivana Peters je takođe podelila fotografiju sa voditeljem uz reči:

"Ukras našeg detinjstva, gospodin Minja Subota".

Pevačica Lena Kovačević napisala da je Minja bio "ukras sveta" i oprostila se od njega uz zajedničku fotografiju.

"Dragi Minja, UKRAS SVETA! Vaš rad i ljubav prema deci nastavljaju da koračaju za Vas!!!!! Putem Svetlosti".
Aleksandar Milić Mili se Minji zahvalio na srećnom detinjstvu.

"Bio je naše srećno detinstvo. Hiljade male dece okrenuo je muzici i osmehu u životu. Njegov trag je neizbrisiv... Hvala Minja. Pocivaj u miru..."
Poznati voditelj Voja Nedeljković oglasio se takođe povodom vesti o smrti Subote.

"Pre neku godinu, kada sam ga poslednji put video, reče mi “Vojkane! Ti i ja sa našim prezimenima kompletiramo vikend, još da spojimo muzički tobogan i 3K dur i život će nam biti kao pesma”. Hvala Vam za sve poštovani Minja", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: