Ronaldo se brzinski iselio iz vile, razlog - ovce

Kristijano Ronaldo nedavno je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Mančester junajted. Našao je novu vilu u kojoj će živeti sa porodicom, ali već nakon nedelju dana su se preselili u drugu kuću.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

14:08

Ronaldo se brzinski iselio iz vile, razlog - ovce
Foto: Profimedia

Ronaldo se sa suprugom Georginom Rodrigez i decom preselio jer im je smetala buka koju su pravile ovce, piše "San" (The Sun). Takođe, plašio se i za sopstvenu sigurnost.

Ronaldo nastavlja da se bogati na račun kose - otvorio još jednu kliniku

"Iako je imanje prelepo i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je stado ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je takođe bila i javna pešačka staza, kao i put sa kojih se pruža pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac, kome je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova porodica presele", rekao je izvor.

Radila je u prodavnici, sada šeta crvenim tepihom: Kako je Ronaldo pao na Georginu

Njihov novi dom ima bazen, bioskopsku salu i garažu u koju mogu da se parkiraju četiri automobila. Imanje je osigurano nadzornim kamerama i električnim ulaznim vratima pa je pod stalnim nadzorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: