Mišel Hiton je izgledala užasno zbog alkohola: "Ovo je bila moja realnost" FOTO

Engleska pop pevačica, glumica i televizijska ličnost Mišel Hiton podelila je šokantne fotografije iz perioda alkoholizma i vremena posle oporavka, dok je iskreno pisala o svojoj borbi sa alkoholizmom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

09:45

Mišel Hiton je izgledala užasno zbog alkohola:
Foto: Profimedia

U objavi na Instagramu, koju je podelila sa svojih 284.000 pratilaca, napisala je "Ova slika nije za senzaciju, to je bila moja stvarnost!"

Mišel Hiton (42) je rekla da je pre 20 nedelja bila uništena i da se njen "imunološki sistem isključio". Sada se izvukla, kaže i dodaje da je "jaka, srećna, zdrava".
Ona je slike objavila u čast Nacionalnog dana trezvenosti i meseca nacionalnog oporavka i istakla da je sada "mentalno i fizički jača nego što je ikada bila".

Kejti Prajs je na svojoj stranici na Instagramu podelila slike Hitonove i napisala poruku podrške.

"Ovo je slika pre i posle mog neverovatno snažnog najboljeg najduže odanog prijatelja ikada", napisala je Kejti Prajs.

Hitonova je prethodno podelila vest o svom napretku na Instagramu pre pet nedelja kada je obeležavala 100 dana trezvenosti.

Prva slika je snimljena onoga jutra kada je otišla na rehabilitaciju, a na novijoj fotografiji izgleda mnogo zdravije i srećnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: