Niki Minaž pozvana na razgovor u Belu kuću

Nakon što je američka reperka Niki Minaž kritikovala delotvornost vakcina, dobila je poziv iz Bele kuće, kako bi joj objasnili zašto je proces imunizacije važan, piše "People".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

09:03

Niki Minaž pozvana na razgovor u Belu kuću
Foto: Profimedia

Minaž je ranije ove sedmice odbila da prisustvuje na Met Gali, jer su organizatori tražili da se svi koje ulaze na događaj vakcinišu.

Nekoliko dana pre toga napisala je tvit u kojem je ispričala kako je njen rođak primio vakcinu, nakon čega je dobio niz nuspojava od nje. Dodala je i da je sama pokrenula istraživanje kako bi proverila kvalitet vakcina.

Ovim povodom, oglasili su se i premijer Boris Džonson, kao i engleski šef službe Kris Vitij koji su kritikovali američku pevačicu zbog širenja "neistinite" i "smešne" teorije da vakcine protiv koronavirusa mogu izazvati impotenciju.

A ni Entoni S. Fauči, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti nije ostao ravnodušan na njene izjave, pa je i on odbacio njene "teorije zavere" u vezi sa vakcinama.

Sada je dobila i poziv od Bele kuće, kako bi joj lično pojasnili značaj vakcina, kao i stepen njihove deletvornosti.

"Bele kuće me je pozvalo na razgovor i mislim da je to korak u pravom smeru. Otići ću. Obući ću ružičasto odelo, inspirisano filmom 'Legally Blonde' i svima će biti jasno da sam ozbiljna", napisala je između ostalog Minaž.

Magazin "People" kontaktirao je PR menadžere Bele kuće, kako bi proverio tačnost ove informacije.

Dobili su kratku izjavu: "Postupili smo kao i sa svim drugim građanima, ponudili smo Niki Minaž telefonski razgovor s našim stručnjacima, koji će joj vrlo ljubazno objasniti koliko su vakcine sigurne i efikasne".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: