Oglasio se sin Marine Tucaković: "Hvala"

Nakon vesti da je Marina Tucaković hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović, gde je priključena na respirator, budući da je kovid pozitivna, i da je u lošem stanju, jutros se njen sin Milan Laća Radulović oglasio, rekavši: "Biće sve ok".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

08:06

Oglasio se sin Marine Tucaković:
Foto: Printskrin/TV Prva

Radulović je napisao na društvenoj mreži Tviter: "Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok". Kako pojedini mediji pišu, pozivajući se na izvore bliske porodici najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković, ona je skinuta sa respiratora i navodno se oseća bolje, ali je i dalje u teškom zdravstvenom stanju.

Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

On je za medije juče rekao da je bila u strašnom stanju: "Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus".

Podsetimo, Marina Tucaković je u utorak, nakon teškog gušenja, hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Nakon toga, prebačena je KBC Dragiša Mišović i priključena je na respirator.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: