Ipak prevara? "Hvalio se seksom sa grupi-devojkama, svima je bilo neprijatno"

Kanje Vest prevario je Kim Kardašijan sa jednom od poznatijih pevačica, ekskluzivno je otkrio izvor blizak porodici.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

12:29

Ipak prevara?
FOTO: EPA-EFE/RINGO CHIU

Reperovo neverstvo navodno je ostavilo zvezdu serije "Keeping Up with the Kardashians" da se sama nosi sa svim poteškoćama nakon što im je rodila sada petogodišnjeg sina Sejnta.

Kim Kardašijan i Kanje Vest "priznali da im je brak gotov"


Ubrzo nakon što je Kanje (44) priznao da je varao Kim (40) tokom svog braka, izvor blizak porodici ekskluzivno je rekao za "San" (The Sun) da je osoba sa kojom je imao aferu poznata.

Džefri Star o navodima da je sa Kanjeom Vestom: "Ku*ke, reći ću samo jedno"

"Kanje je prevario Kim sa pevačicom sa A-liste", navodi izvor.

Dodaje i: "U vreme kada se to dogodilo, Kanje je uglavnom živeo u svom stanu u Holivudu, jer je bio bliže njegovom studiju i nije nameravao da ide kući sa Kim i novorođenom bebom kada se kasno zabavljao u studiju." Insajder je i dalje tvrdio: "To je za njih bilo zaista teško vreme. Kim se nije osećala dobro - dojenje, višak kilograma, beba u spavaćoj sobi, rutine ranih jutarnjih vežbi i sok-dijete - a Kanje nikada nije bio kod kuće."

Isplivao dokument o razvodu Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Afera je navodno ostavila veliki trag na Kim, kako navodi izvor.

"Kim je bilo teško jer se upravo porodila, borila se i mislila da je to sve zbog njenog izgleda - stavio je mnogo tereea na nju u vreme kada je bila najranjivija. Zaista je tužno. Okrivila je sebe i zarekla se da će se 'vratiti' lepša nego ikad", kaže izvor.
Optužbe dolaze nakon što je Kanje priznao da je varao Kim u svojoj novoj pesmi "Hurricane", koja se nalazi na albumu "Donda".

Kanje u Je

Ranije su se pojavile vesti da je njegov najuži krug "znao da je prevario" Kim i čak je "priznao da je imao seks sa grupi-devojkama".

"Nije bila tajna među onima koji su blisko sarađivali sa njim da ju je on prevario nakon što se Sejnt rodio. Rekao je čak da je imao seks sa grupi-devojkama i ušao u lude detalje o svojim seksualnim sesijama, bilo je vrlo slikovito".

"Niko nije mogao da veruje u ono što govori pred svima, činilo se da ima epizodu i da je bio veoma maničan, svima je bilo neprijatno", tvrdi se.

Kim je u februaru podnela zahtev za razvod od Kanjea nakon gotovo sedam godina braka.

Osim Sejnta, bivši par ima i ćerke Nort, Čikago i sina Psalma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: