Marina Tucaković u teškom stanju

Jedna od najpoznatijih srpskih tekstopisaca Marina Tucaković hitno je smeštena na bolničko lečenje danas zbog koronavirusa. Tu informaciju je preko društvene mreže Tviter preneo njen sin.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

19:26

Marina Tucaković u teškom stanju
Foto:Printskrin/TV Prva

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, obratio se za pomoć građanima preko društvene mreže Tviter, gde je obavestio pratioce da je reč o njegovoj majci, kao i to da je u jako lošem stanju. Nakon nekoliko sati se zahvalio svima koji su mu se javili i rekao da je pronašao tehničara. Vest o tome da je kompozitorka hospitalizovana proširila se u medijima, pa se zbog toga Radulović dodatno oglasio i na Instagramu i napisao:

"Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Sledi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Ne damo se".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: