Glumac iz "La Casa de Papel" voli jednu Srpkinju i to ne krije

Španski glumac Pedro Alonso osvojio je čitav svet ulogom Berlina u seriji "La Casa de Papel", a mnogi ne znaju to da on već godinama uživa u ljubavi sa Tatjanom Đorđević, Parižankom poreklom iz Srbije.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

08:24

Glumac iz
Foto: Profimedia

Tatjana je rođena u Svilajncu, bavi se hipnoterapijom i umetničko ime joj je Tiksi. Ona i glumac su se upoznali u Francuskoj i odmah su, kako je Alonso jednom rekao za "Vanity Fair", ostvarili konekciju i počeli da razgovaraju.
"Prvi dan kad sam je sreo, bez koketiranja smo počeli da razgovaramo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu. Ostalo je istorija", rekao je glumac.
Alonso najviše uživa u crtanju sa Tatjanom, a njihova ljubav vidljiva je ne samo na događajima kojima prisustvuju, već i na društvenim mrežama

Zvezda "La Casa de Papel" često iznenadi svoje pratioce na Instagramu prelepim fotografijama svoje partnerke, koju s ljubavlju naziva "gospođom Bird".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: