- Vesti -

Pevač seksualno zlostavljao maloletnu Aliju, a posle godinu dana se oženio njome

Nekadašnja saradnica Ar Kelija R. rekla je na suđenju pevaču da je videla njegov seksualni čin sa RnB pevačicom Alijom, 1993. godine, kada je imala samo 13 ili 14 godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Žena, koja je svedočila samo pod imenom Angela, rekla je porotnicima na krivičnom suđenju Kelliju u Bruklinu da je sa njim na turneji kada je otišla da poseti pevača u njegovom autobusu.

Ali kada je počela da otvara vrata, rekla je Angela, videla je Kelija, koji je tada imao oko 20 godina, i Aliju "u seksualnoj situaciji", rekla je porotnicima. Alija je sedela na stolici, rekla je, a gospodin Keli je klečao i činilo se da vrši seksualni čin nad devojčicom.

Ar Keli optužen i za zlostavljanje tinejdžera

Angela je "naglo zatvorila vrata", rekla je, i nikada nije razgovarala sa Kelijem o onome što je videla.

Svedočenje je održano 5. dana suđenja Ar Keliju, tokom kojeg je šest žrtvava, uključujući Angelu, reklo da je Keli imao seks sa njima dok su bili maloletni.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, Angelin izveštaj se izdvajao od drugih: Alija, koju je Keli tajno oženio 1994. godine, najmlađa je devojka za koju je pevač optužen za seksualno zlostavljanje. I Angela je prva žrtva koja je svedočila da je videla Kelija i Aliju tokom seksualog čina.

Dan nakon tajnog venčanja sa pevačicom, Ar Keli silovao maloletnicu?

Alija, čije je pravo ime bilo Alija Dana Hoton, poginula je u avionskoj nesreći 2001.

Angela je rekla da je prvi put upoznala Kellija oko 1991. godine, kada je imala između 14 i 15 godina. Pevačica je počela da ima seks sa njom dok je bila maloletna i učenica srednje škole, kako je rekla tokom svedočenja.

Angela se prisetila da jeKeli često vršio pritisak na nju i nekoliko drugih iz njegovog tima da imaju seks.

Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu "tata", govorio kad smeju u toalet

Rekla je porotnicima da je prvi put upoznala Aliju malo pre nego što je mlada pevačica počela da radi na svom prvom albumu, "Age Ain't Nothing but a Number", sa Kelijem.

Alija je putovala s njim na turneju kako bi se oprobala u muzičkoj industriji oko1992. ili 1993. godine, rekla je Angela porotnicima, ali je tokom tog putovanja, kako je rekla, videla njih dvoje u seksualnom činu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 145 idi na stranu