Štajnfeldova: "Srpski Bože, pomozi Duletu Saviću" VIDEO

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se na društvenim mrežama kako bi prokomentarisala gostovanje legende srpskog fudbala Duleta Savića u jednom jutarnjem programu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.09.2021.

11:07

Štajnfeldova:
Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo

Fudbaler i trener komentarisao je istupanje hrabrih žena poslednjih godinu i po u slučajevima Aleksić, Lečić i drugim nazvavši te situacije "konstruisanim aferama" a na njegove izjave reagovao je prvo Igor Jurić.

"Ovakva gostovanja obeshrabruju i obesmišljavaju svaku prijavu seksualnog zlostavljanja. Zamenjene su uloge žrtave i zlostavljača. I ovo je poruka žrtvama, 'prijavite zlostavljanje i na nacionalnoj frekvenciji će vaša žrtva biti predstavljena kao želja da doživite 5 minuta slave'", napisao je Jurić na svom profilu.

Nanogica za Miku Aleksića; Milena Radulović: "Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici"

Danijela Štajnfeld je podelila Jurićev tvit, i dodala: "Srpski Bože, pomozi Duletu Saviću".

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju. Aleksić je u petak izašao iz Centralnog zatvora i nalazi se u kućnom pritvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: