Nanogica za Miku Aleksića; Milena Radulović: "Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici"

Mika Aleksić nastaviće pritvoru svojoj kući uz nadzor elektronske nanogice, posle osam meseci koliko je proveo u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu zbog optužbi Milene Radulović, Ive Ilinčić i još nekoliko devojaka za seksualno uznemiravanje.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.09.2021.

15:54

Nanogica za Miku Aleksića; Milena Radulović:
Foto: e-stock/ Konstantin Bacetic

"Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici", rekla je kratko Milena Radulović za Blic.

Ona je tim rečima prokomentarisala odluku Apelacionog suda u Beogradu da ukine pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću.

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Podsetimo, glumica Milena Radulović otkrila je da ju je učitelj glume silovao kada je imala 17 godina. Kako je tada ispričala, to se nije desilo samo jednom. Milena je rekla da su ona i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih je Aleksić silovao ili seksualno uznemiravao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: