Hauard Stern nevakcinisanima: "Imbecili, ne treba ni da uđete u bolnicu"

Poznati američki radijski i televizijski voditelj Hauard Stern nazvao je "imbecilima" ljude koji odbijaju da se vakcinišu protiv koronavirusa, i poručio im da, ukoliko se razbole a nisu vakcinisani, ne treba ni da uđu u bolnicu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.09.2021.

10:37

Hauard Stern nevakcinisanima:
Foto: Profimedia

"Kada ćemo prestati da trpimo idiote u ovoj zemlji i samo reći da je obavezno vakcinisati se? Je*ite se. Je*eš njihovu slobodu. Želim svoju slobodu da živim", rekao je Stern u utorak u emisiji "SiriusXM", što potvrđuju isečeni video snimci objavljeni na Tviteru. "Želim već jednom da izađem iz kuće. Želim da odem kod komšija da igramo šah. Želim da idem da napravim neke gotografije".

"Kralj svih medija", kako nazivaju Sterna, takođe se žalio da nevakcinisani "imbecili pretrpavaju" bolnice i prave probleme drugima kojima je potrebna nega.

"Dakle, ako imate srčani udar ili bilo kakav problem, ne možete čak ni da uđete u hitnu, a ja kažem - ako niste bili vakcinisani (i) dobili ste kovid, ne možete da uđete u bolnicu", bio je oštar voditelj.

"Je*ite se", rekao je Stern, prenosi "The Hill", i dodao: "Imali ste lek i niste ga uzeli".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: