- Vesti -

Bjelogrlić: "Branio sam svoju čast na pogrešan način"

Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu "Ambasador" u Nišu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / bs
Foto: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / bs

Pročitajte još:

"Prišao mi je sa leđa" - prva izjava Gage Antonijevića nakon incidenta

Novi detalji sukoba Bjelogrlić-Antonijević: "Direktno sam popio pesnicu"; Van snimka ima još? VIDEO

Trivan: "Neki su smatrali da je Bjelogrlić zaslužio ovacije, i to me je zabrinulo" VIDEO

Spor oko "100 soma": Zašto su Bjelogrlić i Antonijević u sukobu?

"Kao čovek i umetnik okrenut sam vrednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način", istakao je on, dodavši da mu je "žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povredio".

"Ali to je moj život ja njega nosim i nosiću ga uvek uzdignute glave", zaključio je Bjelogrlić.

Gaga Antonijević: "Katarina Radivojević je pritrčala Bjelogrliću i rekla: Nemoj, i ja bih ga ubila"

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je 23. avgusta pod sumnjom da je u niškom hotelu "Ambasador" napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu. Bjelogrliću je određeno zadržavanje od 48 sati, i nakon što je priznao napad pred niškom tužilaštvom, pritvor mu je ukinut.

U ponedeljak, 6. septembra, Antonijević je u 12 časova u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gde je skoro dva i po časa davao iskaz o okonostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega. Oko 14.30 časova Antonijević je izašao iz niške Palate pravde ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku OJT u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 145 idi na stranu