Uoči 40 godina "Mućki" - zvezde ponovo na okupu, i to u omiljenom pabu FOTO

Zvezde poznate britanske TV serije "Mućke" okupile su se uoči 40-godišnjice ovog humorističkog serijala.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.09.2021.

09:48

Uoči 40 godina
Foto: Profimedia

Legendarni BBC-jev sitkom počeo je sa emitovanjem 8. septembra 1981. godine, objavivši i svoju prvu epizodu pod nazivom "Veliki Brat".

Kako bi obeležili 40-godišnjicu britanske komedije, neki od glumaca šoua ponovo su se okupili ispred engleskog paba "The Nags Head", koji se nalazi u Centalnom Londonu, kako bi snimili specijalnu epizodu povodom ovog jubileja.

I Britanci pričaju: "Bojsi je heroj u Srbiji" FOTO

A poznati engleski pab je, u čast njihovog grandioznog povratka, rekonstuisao celokupni enterijer da liči baš onako kako ga se fanovi serije i sećaju.

Zidovi prekriveni rustičnim prugastim tapetama, pločice različitog kolorita i razne sitnice, učiniće da svi poštovaoci ovog televizijskog sitkoma osete nostalgiju za starim vremenima u kojima je ova humoristička serija bila popularna.

"Del Boj" učestvovao u filmu za odrasle: "Moja najveća sramota"

Glumica ovog britanskog serijala Gvinet Strong iskazala je i svoje oduševljene zbog 40-godišnjice emisije.

"Ne mogu da verujem da je prošlo 40 godina od emitovanja šoua", dodajući da će fanovi biti oduševljeni izgledom njihovog omiljenog paba, odnosno, načinom na koji je ponovo preuređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: