Dala je 36.000 dolara za plastične operacije - sada ne može da sedi normalno

Manekenka Kazumi Skuirts (24) potrošila je 36.000 dolara za brazilsko podizanje zadnjice, međutim, ona zbog toga više ne može da sedi normalno.

Život

Izvor: ladbible.com

Ponedeljak, 30.08.2021.

17:49

Dala je 36.000 dolara za plastične operacije - sada ne može da sedi normalno
Foto:Profimedia

Kazumi Skuirts, (nije njeno pravo ime), godinama je pokušavala da dobije "savršeno telo", ali nije mogla da ostvari svoj san koristeći tradicionalne metode ishrane i vežbanja.

Instagram model sa koja živi u Floridi odlučila je da ode na plastičnu operaciju, plativši 36.000 dolara za liposukciju, silikone i podizanje zadnjice.

Posle operacije, iako njeno telo izgleda besprekorno, ona nije u stanju da normalno sedi. Tvrdi i da toalet koristi stojeći.

"Sve radim stojeći, a kada negde idem nosim jastuk koji mi pomaže da normalno sednem", rekla je Kazumi.

Uprkos očiglednim neprijatnostima, Kazumi ipak ne bi promenila svoj novi izgled. I to se pokazalo prilično unosnim za nju, jer sada pravi apsolutno bogatstvo samo na fanovima.

"Dobijanje BBL (Brazilian Butt Lift) i drugih operacija, bila je najbolja stvar koju sam ikada uradila i ne žalim ni zbog čega", rekla je.

Kaže i da je uz pomoć svojih obožavaoca zarađivala i pre nego što se operisala, ali da sada ima mnogo više novca.

"Otišla sam od zarade oko 25.000 dolara mesečno, do 66.000 obožavalaca i zarade 200.000 dolara mesečno - nedavno sam dostigla cifru od 1.5 miliona dolara", rekla je ona.
@kazumisworld

Dad bods ftw

♬ Hell Shell - Young Nudy
Kazumi je objasnila da se uvek osećala nezadovoljno svojim izgledom.

Prisetila se: "Uvek sam bila nesigurna zbog svoje težine i pokušavala sam sve da smršam".

"Bila sam prilično mršava dok sam odrastala, ali kada sam napunila 19 godina, otišla sam na izbor lepote i to je bio prvi put gde se moj izgled doveo u pitanje".

"Rečeno mi je da moram da smršam i da se neki delovi mog tela moraju promeniti, a kasnije sam postala mnogo svesnija sebe."

Tako je u septembru 2020. Kazumi otišla "pod nož", potrošivši 8.000 dolara za prelazak sa veličine od 34B na veličinu od 34DD.

Nekoliko meseci kasnije, iskeširala je dodatnih 28.000 dolara za liposukciju i podizanje zadnjice.

Kazumi je dodala: "Bio je to najskuplji dan u mom životu i osećala sam se kao da sam doživela saobraćajnu nesreću, ali vredelo je toga."
@kazumisworld

Don't forget!

♬ original sound - freddyige33

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: