Gutović tražio da ne bude sahranjen u Aleji velikana – poznat datum i mesto sahrane

Glumac Milan Lane Gutović biće sahranjen u subotu u 12 časova na lokalnom kumodraškom groblju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2021.

19:35

Gutović tražio da ne bude sahranjen u Aleji velikana – poznat datum i mesto sahrane
Printskrin: TV Prva

Kako prenose beogradski mediji, Gutović je tražio da ne bude sahranjen u Aleji velikana niti aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

"Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji", rekao je za Novosti sin Gutovića Spasoje.

"Neće biti komemoracije, to je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije", rekao je on kratko.

Velikan srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je danas u 15.45h nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Lane je pre dve nedelje primljen u bolnicu gde je bio na intenzivnoj nezi, a kasnije priključen i na kiseonik. Svi testovi na koronavirus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da je mogle da budu posledica ranije preležanog kovida 19.

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao. Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: