Jadranku Barjaktarović vratili sa još jedne granice: "Ne može da veruje šta ju je snašlo"

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.08.2021.

14:06

Jadranku Barjaktarović vratili sa još jedne granice:
Foto: Printscreen/TV Prva

Njoj su navodno saopštili da ne može da uđe na teritoriju susedne države. Pevačica je navodno bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega, prenosi "Blic".

U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio "gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju" i vratio im dokumenta.

Zabrana nastupanja u Srbiji ne važi samo za Jalu i Bubu - na spisku pevači i starlete

Međutim, sada izvor blizak Jadranki tvrdi kako je ona "pala u očaj" nakon ovog poteza.

"Jadranka ne može da veruje šta ju je snašlo. Nije ni svesna da je zbog samo jedne otpevane pesme sebi napravila veliki problem. Pala je u očaj nakon svega i samo želi da ova kriza što pre prođe. Ne sme iz kuće da izađe", priča izvor za "Blic" i dodaje:

Jadranka Barjaktarović - ponovo kontroverzni nastup: Sada Tompson za Gotovinu

"Ako se ovako nastavi izgubiće veliku svotu novca. Brine se za svoju egzistenciju i položaj na estradi. Kome bi bilo prijatno da bude u njenoj koži? Sama je sebi napravila problem i to je neoprostivo", zaključuje izvor.

Inače, velika bura se podigla i na društvenim mrežama gde stalno kritikuju pevačicu.

Bura zbog nastupa pevačice: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" VIDEO

"Sama si kriva, tako ti i treba", "Kako je krenulo, više ni u jednu zemlju nećeš moći da uđeš", glase neki od komentara ljudi na mrežama.

Podsetimo, Jadranka veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu, ali nekoliko dana posle toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

242 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: