Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu "tata", govorio kad smeju u toalet

Ar Keli je navodno prisilio jednu od svojih žrtava da se obuče kao izviđačica i nosi kosu u kikicama nakon što je namamio ovu 16-godišnju devicu u seksualnu vezu kada je imao 42 godine, iznelo se na ročištu.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.08.2021.

17:06

Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu
Foto: Profimedia

Savezno suđenje 54-godišnjaku zbog optužbi za reket i trgovinu belim robljem nastavljeno je drugi dan u Bruklinu u Njujorku, dok Keli i dalje odbacuje optužbe.

Jedna od oštećenih, Džeronda Pejs, koja sada ima 28 godina, svedočila je o šest meseci navodnog zlostavljanja koje je pretrpela od Kelija.

Pejs je rekla da bi Keli često snimao njihove susrete seksualne prirode nakon što ju je zvezda namamila u svoju vilu 2010. godine kada je bila maloletna.

Takođe je tvrdila da je morala da se pridržava njegovih "pravila", navodeći da ju je naterao da ga zove "tata", rekao joj je kada može da koristi toalet i - u jednom posebno nasilnom incidentu - davio ju je dok se nije onesvestila.

Konačno na sudu: Tužilac kaže: "Predator"; odbrana: "Oni su bili porodica"

Kako bi pojačali svoje tvrdnje protiv Kelija, tužioci su porotnicima prikazali snimke ekrana sa telefona oštećene na kojima je prikazano nekoliko komunikacija sa Keli u januaru 2010. godine, uključujući i njegov tekst koji glasi: "Zovi me".

Poroti su takođe pokazali fotografiju navodne žrtve sa tetovažom "Rob" na grudima u "čast" zvezdi, čije je pravo ime Robert Silvester Keli.

Tokom unakrsnog ispitivanja, jedan od Kelijevih branilaca Davaro Kanick, pokušao je da pokaže da je Pejs pomešala datume kada je komunicirala sa Kelijem i da ga je prevarila tako što je isprva lagala o sebi.

Ar Keli razočaran, slavni prijatelji nisu finansijski pomogli: "Niko ga neće spasiti"

"Vi ste ga u stvari vrebali, zar ne?", upitao je Kanik, na šta je Pejs odgovorila: "To nije u redu".

Branioci navode da je Keli bio žrtva grupi-devojaka koje su ga proganjale na nastupima da bi se okrenule protiv njega godinama kasnije kada se mišljenje javnosti o njemu promenilo.

Tokom suđenja, tužioci će pokušati da dokažu da je dobitnik Gremija vodio zločinačku shemu u kojoj su žene i maloletne devojke regrutovane da se upuštaju u seksualne aktivnosti sa njim.

Keli, koji je prvi put uhapšen pod optužbom za seksualni prestup 2002. godine, nakon što je video-snimak, na kojem se navodno vidi kako ima seks sa 14-godišnjom devojčicom, poslat "Chicago Sun-Times"-u, ali je oslobođen 2008. nakon dugih odlaganja.

Suđenje se vodi pred anonimnom porotom od sedam muškaraca i pet žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: