Vedrana Rudan o zategnutom odnosu sa sinom: "Balavac u pedesetoj koji jedva čeka da mu majka crkne"

Hrvatska književnica Vedrana Rudan u jednom od svojih poslednjih blogova osvrnula se i na zategnut odnos sa sinom i unukom kog, kako je istakla, nije videla mesecima pre nego što ju je posetio ovih dana.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.08.2021.

12:49

Vedrana Rudan o zategnutom odnosu sa sinom:
Foto: Printscreen/Prva TV

“Sin mi je rekao: 'Kreši sam zabranio da ti dolazi dok ne dođeš pameti. Svojim ljubavnim piz******** osramotila si čitavu porodicu.' 'Od****', rekla sam, 'imaš svoj život. Nećeš me ucenjivati unukom. Mogu i bez tebe i bez njega.' Spustila sam slušalicu", napisala je Vedrana Rudan na svom blogu pa se osvrnula i na svoj odnos s unukom.

"Nije da ja ne volim Krešu, ne volim sina, ali današnji unuci nisu kakvi su nekad bili. Mene je u Krešinim godinama radovala šetnja s 'nonom' kroz polja orošena šumskim jagodama. Kad dođe kod mene meni, sedne za moj pisaći sto, krene da igra igrice, noge drži na stolu i izgovara: 'Sok! Čips! Pohovano!'“, kaže Vedrana Rudan.

"Neki roditelji pasu travu da bi od svoje dece izmamili hvala", "Pogrešila sam..."

Opisala je i kako je izgledao Krešin dolazak. Sin, očito ljut zbog njenih poteza, ostavio je Krešu kod bake i odjurio bez pozdrava.

"'Stara, jesi li slepa? Svi ti muškarci te iskorišćavaju.' 'Kako ti, sine, ne vidiš da i ja iskorišćavam njih?' 'Mama! Ti si starica! Ostaćeš gole gu***e!' 'Ne brini ti o mojoj gu***i. Brini o svojoj. Ti si balavac u pedesetoj koji jedva čeka da mu majka crkne da bi uselio. Zašto sebi sam ne kupiš kuću?'" upitala ga je Vedrana Rudan i kao primer navela životni put Ilona Maska, koji je danas jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Podsetimo, Vedrana Rudan je skoro komentarisala i ovogodišnju proslavu Oluje u Hrvatskoj, upitavši čitaoce "ko normalan može da tapše i maše zastavicama golobradim ubicama u tenkovima, avionima, kamionima i ostalim s*anjima koja seju smrt".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: