Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.08.2021.

11:45

Bojkot Jale i Bube:
Foto: Printscreen/TV Prva

Naime, uznemirujući snimak sa nastupa dvojice muzičara razljutio je njihove fanove širom Srbije, a onlajn peticija kojom bi se Jali i Bubi zabranio ulazak u Srbiju potpisalo je blizu 20.000 ljudi.
U tekstu peticije, autor podseća i na ranije izjave dvojice repera u kojem su, navodno, vređali Srbe i ostavljali komentare poput - "Srbe na vrbe".

"Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim 'reperima' jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema šta da traži tu", piše u peticiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

252 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: