Čuveni komičar Bert Krajšer u Beogradu

Svetski poznati stand-up komičar Bert Krajšer u poseti je Beogradu, u kome snima film o svom životu. Bert, koji je i režiser i glumac, koristi svaki slobodan trenutak da upozna i oseti život u našem glavnom gradu.

Život

Izvor: PR

Sreda, 04.08.2021.

10:16

Čuveni komičar Bert Krajšer u Beogradu
Foto: Promo

U pauzama snimanja filma "The Machine", Bert je posetio restoran "Supreme Steak" u tržnom centru Galerija, kako bi uživao u vrhunskoj hrani i dobrom društvu.

Iako skoro otvoren, ovaj ekskluzivni restoran već su posetile mnoge, kako domaće tako i regionalne zvezde.

"Imali smo veliku čast da ugostimo Berta, sjajnog komičara, ali i sjajnog čoveka i velikog hedonistu. Siguran sam da smo očekivanja ispunili, a verujemo i nadmašili, ako je suditi prema praznim tanjirima nakon večere", rekao je menadžer restorana Predrag Pantić.

Sočni stejkovi, vrhunski komadi ribe i druga morska hrana, mediteranska jela i specifičnost enterijera su ono po čemu je sam restoran poznat i razlog zašto je za kratko vreme postao obavezna stanica mnogih gurmana.

"Bert je bio sjajan gost, neformalan i šarmantan", istakao je konobar Uroš Popovicki. "Zabavljao je nas zaposlene, a i goste. Očigledno ima i odlično nepce, probao je više jela i pozdravio kuvara".

Prema rečima konobara koji ga je usluživao, T-bone stejk je oduševio komičara.

Restoran Supreme Steak u tržnom centru Galerija otvoren je za sve ljubitelje ukusne hrane, vrhunskog vina i prijatnog ambijenta. Ukoliko više volite da uživate u hrani kod kuće, obroke možete da poručite ekskluzivno preko CarGo Batlera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: