O slučaju Biković: "Ne bih komentarisao te devojke, ali gnusno je"

Miloš Biković prethodnih dana je u centru pažnje zbog toga što su njegove dve bivše devojke iznele tvrdnje da je glumac "egocentričan" i da je prema njima bio grub.

Život

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

15:39

O slučaju Biković:
Foto: Printscreen/TV Prva

Nakon što se Biković danas prvi put obratio javnosti putem Instagrama, ukazujući da su o njemu iznete neistine, oglasio se i njegov drug i kolega Miodrag Radonjić.

"Postoji razlog zašto su bivše" - uzvraća Biković FOTO

Radonjić je stao u Bikovićevu odbranu i na Instagramu poručio: "Sramota".

"Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i te devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živimo u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu, istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjima, medijski satanizuješ u veoma kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi, dovoljno je reći da je gnusno. Sramota. Toliko", napisao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: