Bil Gejts od juče i zvanično razveden

Bil i Melinda Gejts zvanično su se razveli, javljaju američki mediji. Navodno, ni jedna strana neće dobiti supružničku podršku, a njihova imovina biće podeljena u skladu s ugovorom o razvodu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

08:03

Bil Gejts od juče i zvanično razveden
Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER

Kako prenose strani mediji, Melinda i Bil su se dogovorili šta će kome pripasti već kada su se odlučili za razvod. Takođe, Melinda neće menjati prezime.

U sudskim dokumentima se navodi i da nemaju nikakvih problema oko starateljstvom nad njihovo troje dece, s obzirom na to da više nisu maloletni.

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts su objavili da se razvode početkom maja.

"Tokom poslednjih 27 godina podigli smo troje neverovatne dece i izgradili temelj koji deluje u celom svetu kako bi omogućio svim ljudima zdrav i produktivan život. I dalje delimo uverenje u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u kompaniji, ali više ne verujemo da možemo zajedno da rastemo u paru u sledećoj fazi našeg života", napisali su u saopštenju.

U braku su bili 27 godina. Upoznali su se krajem 1980-ih, kada se Melinda pridružila Billovoj kompaniji "Majkrosoft", a venčali su se 1994. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: