Osvojio medalju pa seo da štrika - tako je bodrio sunarodnike VIDEO

Tom Dejli je elitni britanski skakač u vodu. Njegova specijalnost su većinom skokovi sa tornja sa visine od 10 metara, uglavnom u pojedinačnoj konkurencij, sada je učestvovao na Olimpijskim irgama u Tokiju gde je osvojio zlatnu medalju, ali i dodatnu pažnju publike...

Život

Izvor: B92

Nedelja, 01.08.2021.

14:59

Osvojio medalju pa seo da štrika - tako je bodrio sunarodnike VIDEO
Foto:EPA/KIMIMASA MAYAMA

On je 2008. kao 14-godišnjak postao najmlađi britanski olimpijac svih vremena, a na ovim Igrama je osvojio zlato u sinhronim skokovima, zajedno sa Metjuom Lijem.

Tom se inače izjasnio tako da "nije ni 100% heteroseksualac, ni 100% gej", a kasnije nakon toga je sklopio je brak sa dobitnikom Oskara, piscem i producentom Dastinom Lensom Blekom.

Zajedno sa njim ima sina i oni žive u Londonu, pažnju je dodatno privukao i video u kojem dobitnik Oskara bodri svog supruga u društvu njegove majke. Međutim, iako je ovaj video izazvao brojne komentare, nije ništa u poređenju sa reakcijama koje su nastale nakon što je Tom uslikan kako štrika na tribinama, dok je bodrio britanske plivačice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: