- Vesti -

Dizni u problemu: Prvo Skarlet Johanson, a sad i Ema Stoun tuži kompaniju

Poznata američka glumica Ema Stoun, navodno će da podnese prijavu protiv Dizni kompanije zbog emitovanja filma "Zlice" na televizijskom kanalu Dizni plus.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock/Tinseltown
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, američka glumica Skarlet Johanson podnela je prijavu protiv pomenute kompanije, a sada će, kako navode mediji, i Ema Stoun da tuži kompaniju.

Film "Zlica" je u isto vreme premijerno prikazan 28. maja u bioskopima i na kanalu Dizni plus, a gledaoci ovog televizijsko kanala mogli su da za samo 30 američkih dolara prate premijeru filma.

Dok je film dostigao veliku popularnost u krugovima filmskih kritičara i vernih obožavalaca filmova, bioskopi nisu zadovoljni njegovom popularnošću, jer njihove blagajne, nisu ostvarile željeni profit, kako su i očekivali.

Bivši urednik američkog časopisa "Holivud reporter" Met Beloni je u svojoj periodičnoj publikaciji pod nazivom "What I'm Hearing" napisao da američka glumica Ema Stoun planira da tuži kompaniju Dizni, ali trenutno razmatra sve mogućnosti svoje tužbe.

Beloni je, takođe, naveo da glumica Skarlet Johanson ima svu podršku svojih kolega glumaca i da se situacija u vezi sa tužbama protiv Dizni kompanije neće lako "smiriti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 137 idi na stranu